Nieuws

 

 

Alle foto's volgen. Ik krijg deze niet geplaatst!!!!!

 

 augustus 2016 beklimming van de STELVIO

Als je al verschillende hoge bergen beklommen hebt, ga je toch weer verder zoeken. Zo kwam mijn sponsor op het idee om de hoogste berg van Europa te gaan beklimmen. De Passo Dello Stelvio ligt in Italie, deze is 2757 m hoog en heeft 48 haarspeldbochten! Je kunt deze berg vanuit 3 kanten op, Als je vanuit Prato vertrekt moet je al deze 48 trotseren. Dit hebben wij gedaan. Aftellen vanaf bocht 48 naar 1.

De gemiddelde stijging% is 7,4%

en maximale stijging is 9,8%

De totale lengte die wij gefietst hebben vanuit Prato is 25,34 km

duur van onze klim was 4.24 uur

Mijn gemiddelde snelheid was 5,7 km/u

We zijn optijd vertrokken van Livigno naar Prato. Samen met ons clupje PROJECT S.

Wielrenners Ruud Timmermans, John Montulet, Dimitri Peulen, Jan & Ruutje Vinken.

Supporters Ger & Leny van Rosmalen, Mia Rutten, Trudy & Bram van Heijster. Hun hadden 1 auto mee die naar bovenreed met daarin vers water, voeding etc.

Tijdens onze klim reed er nog meer verkeer, denk aan motoren, auto's, touringcars, auto's, wielrenners en wandelaars.

Het was behoorlijk druk onderweg. Tijdens de klim fietste de mannen om de beurt voor, naast en achter me om zo veilig naar boven te gaan en de de andere weggebruikers zagen dat er een handbike op de weg reed. Het meest belangrijke was de assistentie van de mannen bij het nemen van de haarspeldbochten. Deze waren zeer scherp en kort, waardoor ik een ruime buitenbocht moest pakken om vervolgens een beetje vaart te krijgen als ik uit de bocht kwam, wat veel kracht en energie koste. De verkeersgebruikers op de berg, bleven wachten bij de bochten, totdat ik erdoor was. Onderweg werden we veel aangemoedigd door de passagiers. Ze zwaaiden of hingen uit de auto te roepen. Dit gaf mij en mijn team een boost. Zelf hebben we veel gelachen onderweg, grapjes gemaakt en foto's en filmpjes met de telefoon. Ook met verschillende Go-Pros zijn er onderweg filmpjes gemaakt. Een aantal keer zijn we bewust gestopt om van het adembenemende uitzicht te genieten. Dan keken we naar beneden naar de bochten die we al gekilt hadden. Ik werd er gewoon emotioneel van, en nog steeds als ik hier aan terug denk. De natuur, de berg, de sfeer, de geur. Alles was geweldig. Heerlijk om goed getraind met een gemotiveerd team deze Stilfserjoch te bedwingen. Wij waren eraan bezig. Aan het aftellen bij iedere bocht die we beklommen hadden. Op en punt werd ik door de mannen met mijn handbike extranomhoog getilt, zodat ik nog beter over de reling kon kijken. Ik geef toe dat als je naar boven keek, leek het alsof je er bijna was. Maar schijn bedriegt, het was nog een heel eind tot de top. Onderweg kwamen onze eigen supporters ons voorzien van vers drinken, eten, zonnebrand en aanmoedigende woorden.

Het ging als een gesmeerde machine, goed op elkaar ingespeeld, terwijl we nooit met z'n allen getraind hadden. TOP TEAM

Toen we richting de top gingen werd het uiteraard zwaarder, ik probeerde eenzelfde tempo te rijden, wat goed ging, nog steeds fit. Je merkte wel dat het bij de laatste bochten een mentale strijd is, fysiek gaat goed, maar je moet echt doorzetten en ervoor gaan. Daar was ie dan bocht 48 in zicht, ik kreeg het warm en koud tegelijk, want buiten onze eigen supporters werden we door andere bezoekers klappend binnengehaalt naar de top. Dit was geweldig mooi.  Auto's en fietsers stopte om getuigen te zijn van onze binnenkomst. Als team Project S hadden we het geflikt, de Stelvio in the pocket! Bij binnenkomst heb ik even gehuild, weer een berg gepakt op armkracht. TROTS op mijn team, de mensen die me door dik en dun steunen. YES we did it again. Echt zo dankbaar. Er kwamen mensen me feliciteren, kinderen kwamen duimpjes geven, van de eetkraam kreeg ik een broodje worst met zuurkool, met z'n allen hebben we op ons gemak een broodje weggetikt en ieder had een momentje voor zichzelf om onze unieke prestatie een plek gegeven. Uiteraard hebben we foto's gemaakt bij het bord van de STELVIO! Weer een ervaring om nooit te vergeten. Ciao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 april 2016 winnaar sporter met een beperking gemeente Peel en Maas

 

 maart 2016 deelname 3e Rolstoeltocht Venloop

 

 13 maart 2016 benoeming tot Bronze Sjeng

 

 december 2015, afronden revalidatie traject Nijmegen

 

 3 november 2015 paardrijden Venlo

 

10 oktober 2015 skieen Snowworld

 

 19 september 2015 m.a-run

 

 6 augustus 2015 wedstrijd Nettetal DU 22km

 

juli 2015 tijdrit Chronotrofee 25km in Arcen

 

 5 tm 7 juni 2015 Zeilweekend

 

 19 mei 2015 aftrap van de Chrono Trofee

 

 21 maart 2015 deelname 2e rolstoeltocht tijdens de Venloop

 

 januari 2015 fotoshoot bij Wim Naarding

 

 oktober 2014 voor het eerst alleen gereisd met de trein naar Nijmegen.

 

 oktober 2014 opnieuw gestart met revalideren in de Sint Maartens Kliniek

 

 

3 oktober 2014 zweefvliegen

 

  7 september 2014 Adelante Challenge

             14 augustus 2014 aangepast rijbewijs gehaald            

 

 

  23 tm 28 juni 2014 HandBikeBattle

 

 

  12 juni 2014 Haring Happen

 

    

 

 29 mei 2014 Doe een Wensdag van de NS
 

eregalerij oud-leerlingen Mei 2014

Deze maand kreeg ik een telefoontje van mijn oude middelbare school, het Blariacum.

 met de vraag of ik accoord ging met een plek in de ere galerij van college oud leerlinge. Deze eer had ik niet verwacht en was zeer trots en verrast om deel uit te mogen maken tussen deze bijzondere, oud leerlingen.

 

 

 

30 mei 2014 DANSA in de Maaspoort

ik werd benaderd door eigenaressen van DansStudio DANSA,  Anouk & Giotta Kulaleen of hun mijn stichting in het zonnetje mochten zetten tijdens hun dans avond in de Maaspoort in Venlo. Het thema van de avond was World of Dreams. Aangezien ik ook steeds mijn dromen probeer te verwezelijken, leek het hun leuk & ik vond ik het een hele eer. Hun danssers hadden zich goed voorbereid met verschillende dans soorten. Er waren veel groepen die op de buun hun performance lieten zien. Anouk & Giotta deden zelf ook mee. Het zag er allemaal geweldig uit. De kleding was prachtig van iedereen. Ik had moeite om stil te zitten in mijn stoel.

Mij werd gevraagd om de buun op te komen, want de kinderen van basisschool de Violier hadden met heitje voor karweitje geld ingezameld voor mijn stichting! Dit was een mega verassing. Wat super dat deze groep uitzichzelf dit initiatief hebben genomen, ik was er stil van.

In de pauze hebben Nikkie & ik onze New Life Armbandjes verkocht. Veel enthousiaste reactie's. Veel meiden hadden een armbandje gekocht, Dank je wel.

Heb je zelf interesse om te gaan dansen onder begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis proefles via www.dansavenlo.nl Voor jong en oud.

 

 

 april 2014 Marathon Dusseldorf

 

 

Venloop 29 en 30 maart 2014

Deze editie zou voor mij erg speciaal worden. Voor het eerst in de Venloop historie zal er een RolstoelTocht plaatsvinden.

Toen ik in 2010 in de stoel terechtkwam, lag mijn startbewijs voor de 10km van 2011 klaar. Ik had in de maand van het ongeluk de organisatie van de Venloop gemailt of ik mee micht doen met mijn rolstoel Heel impulsief, niet wetende wat je allemaal te wachteen staat qua revalidatie en emotie's. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, nee heb je ja kun je krijgen. Helaas konden ze me niet helpen. Tot mijn rote verdriet kon ik zelf niet lopen en heeft een lieve vriendin met mijn nummer deze 10km uitgelopen. Dit was erg bijzonder. Ik baalde echt zo erg, heel Venlo stond op z'n kop en ik zat aan te moedigen met een lach en tranen. Aan het einde van de loop kwam mijn vriendin met een boeket bloemen voor mij over de finisch en als kers op de taart hadden alle peezers (mijn renmaatjes van Orion)met een ballon en een roos gerent voor me. Na afloop werd ik in de rozen gezet. Super lief.

Ieder jaar hoop je op groen licht van de organisatie, op zaterdag 29 maart vond de aller eerste rolstoeltocht plaats. Deze bestond uit 5km, we waren met .... deelnemers. Super gaaf dat we mee mochten doen. Dit beloofde voor 2015 nog meer!!!!

Op zondag 30 maart kwam mijn grootste droom uit. Ik mocht mijn handbike voorop starten bij de 10km! Ik kon het gewoon niet geloven, meedoen aan de venloop, mijn Venloop!!!! Ik was ontzettend zenuwachtig, adrenaline gierde door mijn hele lijf, ik dacht dat ik flauw ging vallen. Ik voelde me trots en heel vereerd dat ik bij uitzondering deze kans kreeg. Het waas zo mooi, vanaf het beging tot het einde door de drukke venloop route waar duizende mensen stonden te supporten, klappen en kei hard je naam schreeuwen!!!! Warm en koud te gelijk, met een brede lach en tranen van geluk kwam ik over de finisch. 10 km in 26 minuteen. ik werd gedragen in mijn stad door mijn mensen, die mee hebben betaald aan mijn handbike, zodat ik mijn dromen achterna kan gaan en mijn New Life weer op de rit kon krijgen. DANK JULLIE WEL

 

 24 maart 2014 sport gala Beesel

 

 24 maart 2014 sport gala Beesel

 

 24 maart 2014 sport gala Beesel

 

 4 februari 2014 eerste rijles

Ik werkte nog steeds hard aan mezelf en besloot nieuwe doelen te stellen. Een daarvan wasmeer onafhankelijk zijn. Ik was tm mijn 28e zelfstandig geweest en reelde bijna alles zelf. Dit miste ik inn mijn New Life. Ik was aafhankelijk geworden van anderen. In het begin was het fijn dat ik veel hulp kreeg. Nu vond ik het tijd o dingen zelf aan te pakken. Maar hoe? Zou ik weer auto mogen rijden met mijn niet aangeboren hersenletsel en complete dwarslaesie..... Om hier antwoord op te krijgen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ging navraag doen bij rijschool Ruud Rutten waar ik op mijn 18e mijn rijbewijs had gehaald. Ik werd door verwezen naar de rijschool va Mat Timmermans uit Venlo. Hij heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het geven van rijlessen aan mensen met een beperking. Ik had een afspraak voor een proefles gemaakt. SPANNEND, na mijn herseninfarct mocht ik 1 jaar niet autorijden, dus tot toen had ik al 5 jaar niet meer gereden..

Op 4 februari was moment supreme, Matje kwam me ophalen. Eerst kreeg ik uitleg over hoe je een aangepaste auto met handbediening moet besturen. WOW, ik kon er niet meer onderuit en ging rijdend met mijn klamme handjes de straat uit.  Bij thuiskomst was ik gaar, wat een indrukken onderweg, tot nu zat ik steeds naast de chauffeur en nu zat ik daar zelf. Ik moest er aan wennen, maar was super trots op mezelf! Het voelde als een overwinning. Op naar de volgende les. Kreeg er iedere week steeds meer schik in

 

 november 2013 Intake Ciran

Ik merkte aan mezelf dat ik onrustig was en ondanks sport als uitlaatklep,nog steeds worstelde om mijn trauma te verwerken. Dit uite zich in onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, prikkelbaar, laag zelfbeeld en twijfels. Tijdens een van mijn buiten trainingenkregen mijn trainer en ik het erover. Het was hem opgevallen dat ik met mijn emotie's worstelde, waardoor mijn ontwikkeling stil leek te staan. Hij opperde het idee om eens te gaan praten met therapeuten van Ciran. Dit idee werd op het juiste moment aangedragen, ik merkte dat ik niet goed in mijn vel zat en ging gewoon door,zoals ik steeds gedaan had in de afgelen jaren, want dat was goed....? Of juist niet? Ik leek mezelf een beetje verloren en regelde een kennismakings gesprek met hun. Dit voelde goed. Ik moest vele vragenlijsten thuis invullen, na aanleiding hiervan werd gekeken of hun iets voor me konden betekenen. Ik kreeg groen licht en mocht op een intake gessprek komen om plan de campagne te bespreken. Dit gaf me meteen een goed gevoel. Het was de tijd om aan mezelf te werken. Om het trauma een plek te geven, mezelf te ontwikkelen in mijn New Life. Yess hier had ik veel zin in en behoeften aan. Nog in dezelfde maand benik gestart aan mijn revalidatie. 2 keer 8 weken heb ik intensieve en leerzame theraphien gevolgd, onder begeleiding van een super team. Zelfs de invalide toilet werd opgepimpt en in orde gemaakt. Geweldig! Waar maak je dit nog mee. Tijdens mijn revalidatie die bestond uit fysio, gesprekken met een psycholoog, buiten activiteit met een bewegingsachoog en groepsgesprekken, kreeg ik veel handvaten aangereikt en zo nu en dan een spiegel voorgezet. Het waren zeer pittige en intensieve weken. Tijdens deze revalidatie ga je 3 dagen op Retreat. Voor het eerst in mijn new life ging ik ergens overnachten in mijn uppie. Dit voelde aan aals een overwinning! Ik kon het gewoon, voor mezelf zorgen. De telefoon, tv en radio bleven uit. Ik kon ervaren hoe het was om ergens 'alleen' te zijn. Tijdens deze 3 dagen werd alle lesstof herhaald door de Daila Lama. Echt zo interessant, gecombineerd met yoga zorgde deze retraet voor rust en nieuwe inzichten en veel energie.

We waren met een leuk groepje vanuit Venlo afgereisd naar Leusden om aan ons zelf te werken, te ontdekken, en te verrijken met een nieuwe kijk op bepaalde zaken. Voor mij was deze missie meer dan geslaagd.

 

 

 30 september 2013 ontvangst van Gool sport trofee

Tijdens een koude winteravond in Domani werden de genomineerde voor de sporttrofee voorgestelt en besproken. Afgewisseld met veel muziek en zang. Het was schitterend. Ik was aanwezig met mijn familie, trainers en sponsor. Bij het moment supreme werd bekend dat Seacon Logistics de trofee had gewonnen. Ik had de eer om als ambassadrice deze trofee in ontvangst te nemen namens Hai Berden en  Seacon. Dit was een mooi moment. Ik mocht deze rol vervullen gezien mijn behaalde doelen en manier van leven in de afgelopen jaren in mijn New Life. Vol trots heb ik deze rol op me genomen. Uiteindelijk ontvng ik een mooie replica van de Sporttrofee. Deze heeft een prominente plek gekregen thuis, zodat ik hier iedere dag met een goed gevoel naar kan kijken. Bedankt Seacon en Hai voor jullie vertrouwen.

 

Tijdens een koude winteravond in Domani werden de genomineerde vvoor de sporttrofee een voor een besproken en toegelicht. Tijdens deze avond werd er veel muziek en zang ten gehore gebracht. Het was schitterend. Ik was aanwezig met mijn familie, trainers en sponsor. Bij het moment supreme werd bekend dat de sporttrofee gewonnen was door Seacon Logistics. Ik had de grote eer om als ambassadrice deze trofee in ontvangst te nemen namens Hai Berden En Seacon. Een mooi moment en waardering voor mijn bereikte doelen in de afgelopen jaren. Vol trots heb ik deze rol vervuld en ontving zelf een prachtige replica van de van Gool sporttrofee. Deze heeft thuis een mooie prominente plek gekregen.

 

 

         12 oktober 2013 Opening Atelier Kei Leuk 

Het doel van Atelier Kei Leuk is om mensen met een beperking een kans te bieden te integreren on de samenleving. Dus, niet kijken naar de beperkingen, maar naar de mogelijkheden. De mensen die actief zijn in dit atelier zijn zeer creatief en maken veel mooie spullen en pimpen 2ehands producten op. Erg leuk. Deze spullen zijn te koop. U kunt een bezoek brengen aan hun atelier en winkel in Venlo. Onder het genot van koffie, thee en een snoepje bent u van harte welkom. Voor meer informatie kunt u hun site checken. www.atelierkeileuk.nl

Op 12 oktober 2012 opende de het atelier oficieel haar deuren. Samen met Puck van den Hombergh had ik de eer om het lint door te knippen. Het was een gezellige middag.

 

 
 

 24 maart 2014 sport gala Beesel

 opening Sport en spel centrum SolBerg in Beesel 11 oktober 2013

 In Beesel mocht ik na een grondige verbouwing, Sport en Spel centrum Solberg openen tijdens een  feest avond. Het was ontzettend gezellig, het vuur werd me aan de schenen gelegd tijdens een interview dat werd gedaan door 2 bestuursleden. Na dit interview speelde er een live band & kregen genodigde de kans om mij vragen te stellen. Ook werden mijn new life armbandjes verkocht.

Het was een zeer geslaagde avond. Ik weet zeker dat tegenstanders al met 1-0 achterstaan als ze de Solberg betreden.

 

 

HandBikeBattle 9 juni 2013 zijn we richting Oostenrijk vertrokken met de MaartensMasters om deel te nemen aan de HandBikeBattle2013. Met 7 man sterk gaan we de battle aan. Na een lange reis kwamen we aan in het gezellige dorpje Feichten. Meteen overheerst er een vakantie gevoel. Veel knusse huisjes. Ons hotel is compleet aangepast voor mensen in een rolstoel. Lage bar, geen brand-trap maar een brand-gang naar beneden, liften, aangepaste badkamers. Echt fantastisch. We kregen een programma boekje voor de komende week, deze zag er behoorlijk druk uit. Allerlei workshops, lichte trainingen, maar er was ook tijd voor ontspanning, denk aan de spa in de kelder, sauna, zwembad, fitness, karaoke avond. Al met al geen tijd om ons te vervelen. Het weertje werkte niet erg mee, veel regen de eerste dagen, waardoor 1 workshop niet doorging & we met ons team in auto's de route zijn gaan verkennen. We gingen weg in de regen & kwamen boven in de sneeuw & het begon daadwerkelijk te sneeuwen boven op de top van de Gletcher, het was er -1 graden ongelofelijk, het leek wel een plaatje uit een vakantieboekje. Zo hoog hoeven we niet omhoog mret de bikes, het was prachtig om te zien. Om op te warmen hebben we ons getrakteerd opiets warms te drinken & pannekoek of apfelstrudel.

Onder het genot van dit lekkers lieten we de enorme berg op ons inwerken, want deze moesten we nog gaan bedwingen met onze handbikes. wat is hij  style & wat veel haarspeldbochtjes, kunnen we dit aan? we praten elkaar moed in en gingen weer terug naar het hotel. Er hing overal een goede & gezellige sfeer in en om het hotel.

Terug bij het hotel stonden mijn ouders voor de deur, samen met mijn kleding sponsors Ruud Timmermans & Jan Vinken van Verhoex Douane service, met diens vrouw Ruut, hun kwamen ons aanmoedige & om mee te fietsen als Buudies tijdens de klim. Even later stond ook Bram als verassing voor de deur! Hoe geweldig was dit dan. Even later werd ik gebeld door mijn tante dat ook zij in Tirol was met haar schoonzus & nicht. veel supporters uit Venlo waren in Tirol. Ik vond het geweldig, nu stond niks meer in de weg, die berg gaat eraan!

Na een goede lichte training wisten we allemaal dat we er klaar voor waren, kom maar op berg. zouden de weergoden ook mee werken, na dagen met regen hoopte we op wat zonnestraaltjes.

Op de D-DAY stonden we vroeg op met open maar nog koud weertje. om half 9 moesten we ons verzamelen bij de tolpoort, gelukkig was het droog, vanaf hier vertrokken we om de beurt op klasse, er hing een goede sfeer & gezonde spanning. We zijn er klaar voor. Intotaal stonden er ong 50 handbikes klaar om die Kaunertaler op te gaan. Sommige fietse alleen & andere hadden een buddy aan hun zijde, net als ik, samen met mijn Buddy Ruud Timmermans waren we (verhoex-cycling-team) er klaar voor, net als vorig jaar in Frankrijk.

Nadat de burgemeester van Feichten met zijn jachtgeweer het startschot gaf  gingen we van start. Gaande weg werd het weertje steeds beter & warmer, uiteindelijk liep de temperatuur op naar ong 25 graden. De omgeving zag er nu nog mooier uit als voorheen, schitterend. Bij mij voelde alles goed aan, ik had mijn New-Life-Armbandje om, extra G-Powerrrrr, Onderweg reden onze supporters joelend in de auto voorbij of stonden aan de kant ons aan te moedigen, wat gaf dat een kick, er werden ook de nodige foto's gemaakt om deze bijzondere tocht vast te leggen & ik heb genoeg gegeten & gedronken om zo fit mogelijk te blijven.

De tijd vloog voorbij, onderweg hebben Ruud & ik over vanalles gepraat, na de stuwdam begon het echte werk, waar bleven die lastige haarspeldbochten? Daar kwamen ze dan, gelukkig stonden overal vlagers om het tegemoet komende verkeer te informeren dat er handbikers actief waren & of we de buiten of binnen bocht zouden pakken. Er leek geen einde te komen aan deze krengen, die overigens erg goed gingen, ze waren behoorlijk steil, de pittigste gaf 14% aan, heavy, maar het ging goed.

Ineens hoorden we muziek in de verte, zou daar de finisch zijn? Mijn hartje ging sneller kloppen. Ineens was daar na nog wat flinke haarspeldbochten was inderdaad de finisch inzicht, we moesten nog ong 1 km vals-plat afleggen & dan hadden we het weer geflikt. Onder luide aanmoediging & muziek & felle zon, kwam de finisch steeds dichterbij. Na 4 uur & 20 minuten hadden we de Kaunertaler overwonnen! YES we did it.

Bij binnenkomst heb ik meteen goed gegeten om een eventuele hongerklop te voorkomen, alles voelde goed aan & mijn lichaam kon herstellen. De adrenaline gierde door mijn lichaam. Wat een gaaf trots gevoel. Ons team was als eerste team helemaal compleet binnen! YES.

Nadat iedereen binnen was gekomen zijn we terug naar het hotel gegaan om ons op te frissen en klaar te maken voor een welverdiend diner. Deze avond zou het geen latertje worden. Na het eten werd ik door Ruud ( Jan verrast met een prachtig aandenken, een mooie trofee van een handbike.

De laatste dag heeft iedereen het rustig aan gedaan & keken we met een zeer tevreden gevoel terug  op een geslaagde klim. De laatse avond was de prijsuitreiking & een feestavond. We zijn met ons team 2e geworden van de 8 teams!!!!! WAUW hoe goed van ons. We kregen een beker. Deze gaat vol trots mee naar Nijmegen. Na de uitreiking barste het feest los & draaide de DJ aan een stuk door swingende nummers, er werd tot in de laate uurtjes gefeest & gekletst met andere bikers, Echt een super feestje.

De volgende ochtend ging de wekker vroeg, om te ontbijten & om klaar te maken voor de reis naar huis.

Onderweg werd de hele week door gesproken. In 1 woord GEWELDIG! Dit was een ervaring om nooit te vergeten, zo bijzonder. Alles is goed gegaan. De tijd is gevlogen, ik heb een fllinke boost gekregen & nu alweer zin om te trainen. De rugleuning van mijn fiets is nu iets aangepast. Dit ga ik uit proberen.

Nu eerst even vakantie vieren & daarna bedenken wat mijn volgende uitdaging word in mijn New Life, ik heb in ieder geval heel veel ervaring opgedaan wat niemand mij zal af pakken.

Bedankt voor alle support (kaarten, appjes, smsjes, mailtjes, bloemen) voor, tijdens & na  de battle!

Dit geeft kracht om er nog harder voor te gaan.

 

 

 

Mei 2013 New Life Armbandje

Deze maand werd ik benaderd door Nikkie Martens van B-Hip, we zijn samen gaan zitten om te brainstormen over een New-Life-armbandje. Het leek ons een leuk & origineel idee om deze in het leven te roepen. We zijn op een leuke frisse kleur uit gekomen met hieraan bedeltjes van een ster, BeschermEngel & het Peace teken. De new-life armband is te bestellen via nikkiemartens@me.com de kosten zijn €9,95 waarvan 50% naar mijn stichting gaat, Nikkie regelt alles van de financien totdat deze op de post gaat. Ook is de armband te koop bij Van Heyster Schoenen in Venlo op de gasthuisstraat 5.

Nadat de newlife-armband gelanceerd was kreeg ik veel originele foto's van trotse eigenaren met deze hippe armband. Van volwassenen als van kinderen. Echt super om te zien dat zoveel mensen mij steunen!! DANK jullie WEL ALLEMAAL

 

 

26 mei 2013
Vandaag hebben we met mijn team afgesproken om te trainen in Nijmegen & omgeving. We waren met 6 teamleden aanwezig, mijn vader was ook mee trainen & Petra gaat mee als begeleiding.

Het was een leuke route met veel onverwachte heuvels, ik ben niet bekend in Nijmegen, dus dat was erg leuk & verassend. Iedereen had er lol in & het ging iedereen goed af! Echte toppers. Je leerd elkaar beter kennen, wat ik erg leuk vind. Op het laatst begon het te regenen, gelukkig zijn we niet van suiker, na een route van dik 32 km hebben we onszelf getrakteerd bij het pannenkoekenhuisje op thee/koffie/chocomel & appelgebak! Dit hadden we dik & dubbel verdiend. We hebben gezellig bijgekletst & dingen besproken voor tijden de HandbikeBattle, want het komt nu dichtbij. Ik had voor iedereen een tasje met trainingskleding. Deze had ik gekregen van mijn Kledingsponsor Verhoex Douane Service. Ontzettende mooie wielershirts! Iedereen was hier erg blij mee.

 

23 mei 2013

Vanavond naar de Meet & Greet personeelsavond van Ambulance Zorg Limburg Noord. Deze vond plaats in Stadion de Koel. Er was een grote opkomst. Er hing een goede sfeer, Maurice Graef was de Gastheer. Samen met Adjiedj Bakas, trendwatcher waren we de spekers van de avond. Na een geweldig interessante lezing van meneer Kabas mocht ik het woord overnemen. Ik vond het spannend. Eenmaal aan het woord ging het vanzelf. Maurice stelde goede vragen waardoor ik mijn verhaal goed kon overbrengen. Voor velen was het bekend, dit omdat AmbulanceZorg op het moment van het ongeluk op 26 oktober 2010 als eerste ter plekke waren. 

Na de lezingen stond er een heerlijk buffet voor iedereen klaar & de DJ zorgde voor swingende muziek. Het was een geslaagde avond met een leuke groep mensen. Hopelijk gaan we in de toekomst weer samen trainen. 

 

 

12 mei 2013

Vandaag staat een gezamelijke training op de planning met het team uit Utrecht de High-Landers. Deze dag was georganiseerd door onze team-sponsor Hoogland-Medicals, wederom in Arnhem in de Posbank, deze keer vanuit een ander startpunt. Eerst waren er lezingen bij te wonen, hierna kregen bijde teams kleding uitgereikt van de sponsor. Aansluitend was er een buffet. Het weertje was super & de route ook fantastisch. Petra was weer mee als begeleidster & Mijn vader heeft meegetraind, het ging super, beter dan de vorige keer in de posbsnk, we hebben 25km getraind in het heuvelachtige gebied. Na de training deelde Jorig sportvoeding uit aan ons team, deze had Laura geregeld via haar sponsor. Super fijn.

 

 14 april 2013
Vandaag stond er een landelijke gezamelijke training op de agenda georganiseerd vanuit de KNWU in de voorbereiding naar de Handbikebattle toe. Deze vond plaats in Arnhem in de Posbank,voor veel wielrenners een bekend trainings gebied. Veel heuvels tussen een bosachtige omgeving, het was een zonnige dag. De Maartens-Masters waren met 5 man vertegenwoordigd, plus nog 1 begleidster Petra & 1 fotograaf. Intotaal waren er zo'n 50 handbikers om te trainen. Jammer genoeg was er tijdens de training een wieler ronde bezig, waardoor ik verplicht was om ong een half uur aan de kant te staan totsdat ik verder kon. Toen de wielerronde voorbij was & ikverder kon met trainen was ik helemaal afgekoeld, wat niet zo fijn was. Ik vond het luek om zoveel handbikers bij elkaar te zien, maar vond het een rommelige training, k had geen voldaan gevoel. Al waren de heuveltjes die ik gepakt hebt mooi meegenomen & leuk om mijn teamgenoten te zien.

 

23 maart 2013
Vandaag ben ik in de sint Maartenskliniek geweest, hier heb ik kennis gemaakt mijn team waarmee ik in Juni tijdens de handbikebattle2013 in Tirol deelneem. Alle teamleden hebben in hun verleden gerevalideerd in de kliniek. We zijn met 7 personen & gaan meedoen onder de Naam Maartens-Masters. We zijn van 9 tm 15 juni in Tirol met nog 8 andere teams uit Nederland, alle deelnemers gaan met hun handbike naar boven.De meesten in mijn team hebben geen handbike ervaring & zien dit als een doel om een overwinning op zichzelf te maken, Echt super, ondanks de beperking die iedereen heeft kunnen we zoveel meer dan we zelf denken.

   
 

08 Maart 2013
Vrijdag 8 maart op internationale vrouwendag heb ik een presentatie mogen geven voor TedX in Roermond, in de prachtige accomodatie de OOLDERHOF. In 18 minuten voor een zaal van 180 genodigden mijn levensverhaal vertellen in het Engels. Terwijl de hele wereld via de livestream kan mee kijken. De zenuwen gierden door mijn lijf. Maar hoe fantastisch om mensen te inspiren. Check hier mijn lezing via deze link v=ttzoLHNI2uQ

 

  02 Maart 2013
Zaterdag uit handen van sponsor Ruud Timmermans van Verhoex Douane advies en prachtig nieuw tenue ontvangen. Deze tenue's zijn ook voorzien van zowel mijn lijfspreuk; Life won''t wait als het logo van mijn stichting. Tijdens de Venloop zijn onze shirtjes te bezichtigen!
  12 Januari 2013
Ik ben door de AmbulanceZorg Limburg-noord benaderd om als stimulator te fungeren opweg naar de Venloop. Regelmatig trainen met de medewerkers van de AmbulanceZorg.
 

 

 

23 December 2012
De Kerstnacht 2.0 is een alternatieve, kerstnacht zond kerk, priester of preek. Deze avond staat in het teken van bezinning, saamhorigheid, sfeer en inspiratie. Tijdens deze avond heb ik in een bomvol Domani mijn verhaal mogen doen. 

 

 

22 December 2012
Met een brok in de keel gekeken naar het eindresultaat van de verfilming van een dag uit mijn leven gemaakt door de mannen van Halo-Media. Wauww ik ben sprakeloos! Bekijk hier het filmpje:vimeo.com/56415442 

 

 

13 nov 2012
Vandaag tijdens de krachttraining bij Performenz Instituut is er gefilmd door HALO-MEDIA-Productions. Hun zijn een kort filmpje over mij aan het maken. Als deze klaar is komt hij op onze website. Nog even geduld aub

 

 

08 nov 2012
Vandaag ben ik meegegaan naar Basisschool de Springbeek in Hout-Blerick. Hier hield mijn vriendin Fleur Timmermans uit groep 8 haar spreekbeurt over mij. Ze had een goede powerpoint presentatie gemaakt, met een goed verhaal en foto's erbij. Ze heeft nog een stukje van de bikebuddy-challenge2012 laten zien. Fleur was zelf ook in Frankrijk om iedereen aan te moedigen.

Iedereen kon mocht vragen stellen aan mij, er zaten hele goede vragen bij. Fleur heeft voor haar spreekbeurt een GOED gekregen. Ze was hier erg tevreden mee. We gingen allemaal naar huis toen ik tegen de halve klas handje gedrukt had! Het was een super leuke ervaring.

 

30 sept 2012
Een leverancier van schoenen bij Bram in de zaak had gevraagd of we dit jaar mee wilden fietsen tijden de stadium 2 stadium ride. Normaal duurt deze 4 dagen & word zoals de naam al zegt gefietst van stadion naar stadion. Dit jaar van Hamburg naar de Amsterdam Arena met als doel geld in te zamelen voor SOS-kinderdorpen. Omdat 4 dagen achter elkaar fietsen voor mij niet realistisch is mochten we deelnemen aan de laatste etappe, deze was vanaf het MediaPark in Hilversum naar de Amsterdam Arena , in totaal 25km.Samen met onze ouders & HALO Media Production waren we afgereisd naar Hilversum We mochten inspringen bij de groep die al 3 dagen aan het fietsen waren met onder andere Andre Ooijer, Marianne Timmer & Barbara Barend, Met een harde tegen wind hebben we de klus geklaard in ong 1.5 uur, dit was sneller dan verwacht. HALO heeft vanalles gefilmd tijdens deze rit. Waaronder de aankomst in een lege Amsterdam Arena. Het was een bijzondere ervaring.

 

 

02 sept 2012
Vandaag doe ik mee aan de Run-Bike-Run in de boekend, ookwel de HORA genoemd. Je doet mee als een duo, zoals de naam het al zegt, de een begint met rennen & bij binnekomst word je aangetikt en mag je starten met fietsen, 2x 10 km bij binnenkomst begint de loper. Ik was samen met mijn kledingsponsor Ruud Timmermans een duo. Het was een super ervaring, het was goed weer & het fietsen ging ook super. We waren erg tevreden over ons dubuut als duo. Dit waren we natuurlijk al gewend tijdens de bikebuddy-challenge2012, ook al was dit totaal andere koek & een leuke ervaring. Vooral omdat ik vroeger toen ik deed hardlopen ook al eens deel had genomen aan deze wedstrijd.

 

 

02 aug 2012
Foto shoot voor You-Q. You-Q ontwikkelt en produceert elektrische rolstoelen. 
  29 juli 2012
Dit was D-day. Op deze dag heb ik de Galibier een kopje kleiner gemaakt met mijn handbike. Lees meer op mijn blog.
 

16 juli - 22 juli 2012
Ik heb 2 vriendinnen uit Alkmaar, hun wilde iets voor me regelen & hebben het voor elkaar gekregen om 1 hele week abri's met mijn foto in groot Venlo en omgeving te laten plaatsen bij retourstations & bushokjes. Het is hun gelukt en hoe. Het resultaat mocht er absoluut zijn.Toen ik mijzelf zag 'hangen'kon ik het niet geloven! Echt super gaaf. Dit is mede mogelijk gemaakt namens Hillennaar Buitenreclame.

 

 

 

28 juni 2012 
Op 28 juni heb ik meegedaan aan een fotoshoot voor het fitness merk Keiser. Samen met mijn personaltrainer Remy Moelchand van Performenz Instituut op de foto.

 

 

27 juni 2012 
Op woensdag 27 juni 2012 van 18.00 uur tot 20.00 uur heeft Mosa-Regio te Venlo haar zwemuren beschikbaar gesteld om een zwemevenement te houden om de Newlife-foundation te steunen.

Tijdens dit zwemevenement  voor groot en klein werd geld opgehaald en een tombola gehouden. Het was werkelijk een waanzinnige avond. Ontzettend veel kinderen en ouders die zich de moeite hadden genomen om deze avond tot een denderend succes te maken. Deze avond was georganiseerd door Maud Peuten die op haar verjaardag samen met vrijwilligers alles tot in de puntjes hadden georganiseerd.

 

 

6 juni 2012
Het jaarlijkse Haringfeest bij eetcafe Gaudi heeft dit jaar mijn stichting uitgekozen voor de opbrengst. Het was een heel geslaagd feest waar de alcohol rijkelijk vloeide. Het was onzettend gezellig!

 

 

4 juni 2012
Van groep 3 van de st. Martinusschool in Venlo waar ik als vrijwilliger actief ben een mooi geld bedrag gekregen. De kids kregen ipv een sticker voor goed gedrag 1 euro voor in de pot voor de newlife-foundation. Juffrouw ellen en groep 3 Jullie zijn toppertjes!
 

20 mei 2012
We werden uitgenodigd voor een 'Zogenaamd' uitje met de buren. We kregen instructies waar & hoelaat we ons moesten melden. Dit om 14.00 uur bij ons voor op het pleintje.Eenmaal aangekomen op het pleintje stond de hele brt op ons te wachten, SUPRISE riep iedereen. Er werd door alle kinderen om de beurt een regel uit een eigengemaakt gedicht voorgelezen door de microfoon. Prachtige woorden. Na het voorlezen moesten we naar een paal lopen, deze had een deken met een touw om zich heen hangen, we moesten aan het touw trekken, hieronder verscheen een boord met de naam GWENSTERPLEIN, umdet life won't wait. Na deze 'opening'kon het feest beginnen, bbqen, dansen, drinken, dit tot in de late uurtjes met jong & oud. Het was een onvergetelijke avond, de hele buurt wilde ons mentaal steunen na alles wat mee hebben gemaakt & met de bikebuddy-challenge in het vooruitzicht. Echt super om in zo'n buurt te wonen. 

 

 

  16 mei 2012

PERFORMENZ INSTITUUT
Woensdag 16 mei 2012 heb ik gesproken op de opening van Performenz instituut.
Het team van Performenz Instituut staat voor u klaar. Bewegen en trainen met een persoonlijk doel, en blijvend resultaat. Hun jarenlange ervaring en expertise in onder andere medische en functionele personal training, gerichte sportfysiotherapie en allround lifestyle- coaching vormt de basis voor uw persoonlijke training. Daarnaast beschikken zij over een breed netwerk van (medische) professionals die zo nodig kunnen worden ingezet. Bij Performenz wordt u met professionaliteit en passie begeleid. Meer informatie is te vinden op hun website: www.performenz-instituut.nl.  Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende intake en ervaar het succes van het Performenz Instituut via info@performenz-instituut.nl of tel.: 077-3521219077-3521219.

 

Stufkens optiek
Stufkens optiek in Venlo gelegen op de parade te Venlo heeft mij een waanzinnige Adidas zonnebril gesponord. Met deze waanzinnige bril ben ik nog sneller op de Gallibier. Stufkens bedankt.
 

Beeld voor Bike
De Amsterdamse beeldhouwer Nicolas Dings,
www.nicolasdings.nl geboren te Tegelen, heeft in Venlo en Tegelen een aantal beelden in de openbare ruimte staan waarvan het meest recente de beeldengroep bij 3kronen op de grens van Tegelen en Venlo. Hij is onder andere de maker van het Spinozamonument in Amsterdam en zijn beelden bevinden zich in talloze binnen- en buitenlandse collecties.

Nicolas Dings de Peetoom van Gwen wil een bijdrage leveren aan de newlife-foundation door een beeld ter beschikking te stellen dat bij opbod te koop is. De getaxeerde waarde van het werk is € 4.500,00.  Vanaf April is het beeld te zien in theater de Maaspoort te Venlo. Heb je intresse? Doe een bod per mail via;  
info@winterswinters.nl (bieden vanaf €2.000)

1 bod €2.100
2 bod €2.500 verkocht!

 

 

18 Maart 2012
Op zondag 18 Maart kreeg ik uit handen van mijn sponsors; Verhoex douane advies, contour accountants, ctv container trucking en aslb-automatiseringsdiensten mijn waanzinnig wedstrijd en trainings outfit.
 

 

 

15 Maart 2012
Mijn vriendinnetjes Desteny, Naomy en Fleur woonachtig in Grubbenvorst hebben samen met mama Jolanda muffins gebakken en hebben deze verkocht in de buurt waar ze wonen, de opbrengst van de verkoop is gedoneerd aan de Newlife Foundation.

 

 

14 maart 2012
Mijn oud collega's van Access Business Group hebben geld in gezameld voor de newlife-foundation. Woensdag 14 maart kwamen Katelijn samen met haar dochter Maartje de cheque overhandigden namens AQccess Business Group. Dit was echt een mega verassing, helemaal super!
  9 maart 2012
uit handen van vriendengroep Mot neet gekker waere een mooie cheque gekregen voor mijn handbike

 

9 februari 2012
Let op jullie brievenbus! Deze week in het Weekend Gezet een mooi artikel over het leven van Gwen, geschreven door journalist John Huijs.

 

8 februari 2012
Lekkere training gehad in zwembad de Wisselslag te Blerick met Maud Peuten. Dankzij mijn jarenlange zwemervaring bij onder andere het reddingszwemmen en mijn sterke spierkracht in de schouders en armen kan ik met mijn dwarslaesie erg goed zwemmen.

 

21 januari 2012
Vandaag fotoshoot gehad met jenny van Kridea. Binnenkort zijn de foto's op deze site te bewonderen. Jenny bedankt voor de fantastische fotoshoot.

 

15 januari 2012
Het toeptoernooi begon klokslag 14:00uur in café de Galerie in Venlo. Deelname aan dit toernooi was €15 en kwam volledig ten goede aan de newlife-foundation.  Alle toppers uit de Venlosche kaartwereld waren vertegenwoordigd om hun kunsten te vertonen. Zelfs de gedoodverfde titel kandidaat kaartclub roetetroef was van de partij. De spanning was om te snijden en de drank vloeide rijkelijk. Na de spectaculaire finale was er nog een tombola waarbij veel mooie prijzen te winnen waren. Deze prijzen waren door verschillende bedrijven uit Venlo gesponsord. De hoofdprijs van de avond 4 overnachtingen in La maison au puits in het middeleeuwse stadje Cordes sur Ciel inclusief ontbijt. De winnaar gaf deze weg aan de hoogste bieder, en stelde het bedrag beschikbaar voor de toekomstige handbike van Gwen. Deze zeer gezellige avond leverde een waanzinnig bedrag op voor de stichting. Wij willen Christian, Nico samen met café de Galerie en alle kaarters bedanken voor deze onvergetelijke dag!

 

13 januari 2012
Plus Personal Training is sponsor geworden van de newlife-foundation. Zij zullen Gwen begeleiden tot aan de beklimming van de Galibier.

Remy Moelchand en Paul Bax vormen sinds 2010 een ijzersterke combinatie. Liefde voor sport, professionaliteit, specialistische know how, gecombineerd met ervaring en diversiteit zorgen ervoor dat zij u snel en efficiënt naar uw sportieve doel kunnen begeleiden. Hun jarenlange ervaring en enthousiasme motiveert elke sporter van ieder niveau het beste uit zichzelf te halen. Plus Personal Training is de plek voor elke sporter.

 

8 januari 2012
Mandy Dobelman heeft tijdens de Knoops nieuwjaarsloop geld ingezameld voor de newlife-foundation. De opbrengst komt ten goede aan de newlife-foundation. Mandy, drukkerij Knoops en Orion bedankt voor jullie bijdrage en inzet!

 

 

4 januari 2012
Loeke Janssen heeft tijdens de jaarwisseling in de Rozenkransstraat, huis aan huis chocolaatjes verkocht voor de newlife-foundation. Loeke heeft net als Sophie een leuk bedrag bijelkaar verkocht voor de handbike van Gwen. Loeke je bent een engel!

 

4 januari 2012
Met ingang van deze week verschijnt WeekendGezet ook in Noord-Limburg. Wekelijks op donderdag valt WeekendGezet op je deurmat met o.a. modetrends, beautytips, auto- en woonnieuws, verhalen met bekende en interessante Limburgers. Zo ook iedere maand een column over Gwen. John Huijs journalist van o.a. WeekendGezet volgt Gwen in haar voorbereiding naar beklimming van de Galibier.
 

 

30 december 2011
Afgelopen vrijdag 30 december heeft Sophie Küppers zelf gebakken muffins verkocht bij Heerlijck thuis aan de grotekerkstaat in Venlo. De heerlijke muffins gingen als warme broodjes over de toonbank, binnen no time waren de muffins tot de laatste kruimel verkocht. Voor de mensen die naast de heerlijke muffins grepen heeft Sophie in de vakantie nieuwe muffins gebakken. Met deze overheerlijke actie heeft Sophie maarliefst €500 opgehaald voor de Newlife-foundation, Sophie je bent een Topper!

 

28 December 2011
Vol trots mogen wij jullie mededelen dat Van Heyster schoenmode sponsor is geworden van de newlife-foundation. Bij van Heyster schoenmode kunt u terecht voor modische schoenen voor het hele gezin. Voor meer informatie kijkt u op de website;
www.vanheyster.eu

 

27 December 2011
Op woensdag 27 December 2011 is de website officieel in gebruik genomen. De website is mogelijk gemaakt door TVI design. Bij TVI design kunt u terecht voor websites, huisstijlen en belettering.

 

 

23 December 2011
Live Tv optreden bij Goeiemiddag Limburg op L1. kijk de uitzending terug via onderstaande
link:http://l1.nl/programma/gml

 

22 December 2011
Vol trots mogen wij jullie mededelen dat
Verhoex douane advies, kleding sponsor van de Newlife-foundation is geworden. Verhoex is gespecialiseerd in de volledige afhandeling van: Exportdocumenten, importdocumenten en doorvoerdocumenten

 

21 December 2011
Interview bij L1 radio voor het programma "het balkon". Live op de radio mijn levensverhaal vertellen.

 

19 December 2011
Een erg mooie brief van Bart Smit ontvangen waarin ze hun medeleven uiten en aankondigen de newlife-foundation financieel te willen steunen

 

18 December 2011
Tijdens de Nacht van de Limburgse sport een award uitgereikt aan Sef Vergoossen. Sef Vergoossen kreeg deze oeuvreprijs voor zijn verdiensten voor het Limburgse voetbal.

 

10 December 2011
Newlife-foundation goes international.

Gwen van Rosmalen was born in Venlo in 1980. Because of her father, Ger van Rosmalen, who was a professional football player, sport always was a big part of her life. Running was her biggest passion. She regularly competed in races. But then in 2009 tragedy struck. On the 5th of July 2009 she was hit by a cerebral infarction (stroke) from which she suffered permanent injury. After months of intensive rehabilitation in the St. Maartenskliniek of the VieCuri hospital in Venlo Gwen picked up the pieces and moved on with her life. Her condition was back to the old level and on October 24th of 2010 she set a new personal record on the 5K. She will never beat that record. It was the last time she would ever run. On Tuesday the 26th of October 2010 her life became a nightmare. At only 100 metres from the hospital, on her way to therapy, a truck hit her. Gwen narrowly escapes from death. She was transported to the hospital where she was diagnosed with a broken spine and cheekbone. Result, a complete low paraplegia (TH10.) Never to walk, never to run again. To lose your independency in an instant, your life gets a whole different direction. For the second time in a year rehabilitation in the St. Maartenskliniek. During the rehabilitation process Gwen found a new passion, handbiking. Using her unmistakable characteristics, positivity, determination and fighting spirit, she set new goals in her life. Including climbing the Col du Galibier and the New York Marathon.

Her motto: Don’t quit. Life won’t wait.

Newlife-foundation
Rozenkransstraat 32
5911CT Venlo The Netherlands
Bank:Rabobank
Bank account: 1678.31.6661678.31.666
IBAN/sepa nr: NL55RABO0167831666
BIC:RABONL2U

 

5 December 2011
De Newlife-foundation is nu ook via facebook te volgen. Wil jij op de hoogte blijven? Voeg mij dan toe aan je Facebook;
Stichting newlife Gwen

 

22 November 2011
op 22 November met behulp van Notariskantoor Moonen de newlife-foundation opgericht. De newlife-foundation is opgericht met het doel geld in te zamelen voor financiering van de dure sportbenodigdheden. Zoals handbike, personal trainer, hometrainer etc.

 

18 November 2011
Health & Racketclub organiseerde een Ladies night waarbij geld werd opgehaald voor de newlife-foundation. Ine bedankt voor deze top avond.

 

16 November 2011
De vastframe handbike van het merk Top end Force type G ATP2 (Arm Trunk Power) is in bestelling.

specificaties:
• Aluminium 6061 hoofdframe
• Kleur wit
• Zit- en rugkussen
• V cranks met ergonomische handvatten
• 3 x 9 derailleur versnellingen
• Schijfrem en parkeerrem
• 26" carbon voorwiel en achterwielen
• High pressure banden
• Schroef assen
• Instebare rughoek en hoogte
• Instelbare crankhoogte
• Voetsteunbeugels instelbaar
• Bumper
• Stuurcompensator

 

14 Novenber 2011
Op uitnodiging van de st. maartenskliniek een dagje skiën in Valkenswaard. Erg leuke om samen met mede dwarslaesie patienten ervaringen uit te wisselen.  

 

 

10 November 2011
Ik heb me ingeschreven voor De Bike Buddy Challenge 2012. De Bike Buddy chalange staat in het teken van het beklimmen van de Col du Galibier. Die zal plaatsvinden van 27 t/m 31 juli 2012. Het gemiddelde stijgingspercentage van de Galibier is 6,9 %, waarbij vooral de laatste kilometers pittig zijn met een percentage van zo'n 8,5 % (tegen de top aan zelfs ruim 10 %). De Bike Buddy heeft als doel, geld inzamelen voor een goed doel. De editie van 2012 staat in het teken van het hospice Maiaweide in Venlo.

 

30 Oktober 2011
Tijdens de Bridge-to-Bridge loop kwam l1 op het idee om een reportage over mij te maken. De reportage op L1 sport heeft de naam rennen voor Gwen. Erg mooie reportage al zeg ik het zelf.

 

30 Oktober 2011
Uitgenodigd door Orion om het startschot te geven voor de Bridge-to-Bridge loop 2011. Beetje een dubbel gevoel, vorig jaar was dit nl mijn laatste loop voor mijn ongeluk. Vorig jaar een top tijd, een record dat ik nooit meer zal verbreken.
24 Oktober 2011
Clinic In Gouda van Jetze Plat Nederlands handbike kampioen. Deze dag heb ben ik wegwijs gemaakt in de wereld van HANDBIKEN. Ik heb verschillende modellen en types uitgeprobeerd. Mijn keuze is gevallen op de Top end Force G.